Cryptosam logo

Gizlilik Politikası

*Sitemiz içinde ziyaretçi davranışlarının analizinde Google Analytics servisi kullanılmaktadır. Sitemiz bu nedenle (Çerez-Cookie) kullanımı gerçekleştirerek site içi davranışınızı analiz edebilecek veriler kullanır. Bu veriler sayfalarımızı optimize etme amaçlı kullanılabilir. Google ve Google iş ortakları ile paylaşılabilir.

*Yorumlar kısmında kişisel hak ve hürriyetlere önem verilir. Kişi, Kurum hakkında karalayıcı, aşağılayıcı yorumlar tarafımızca onaylanmaz ve iletişim sayfamızdan bildirimi yapıldığında sitemizden 3 iş günü içinde silinir.

*Sitemize yapılan yorumlarda, doldurulan formlarda verilen kişisel bilgiler 3. Kişi veya Kurumlar ile paylaşılmaz ve Cryptosam paylaşılmayacağını sizlere garanti eder.

*Yapılan yorumlarda ip adresleri kayıt altında tutulmakta, Adli Makamlar tarafından talebi halinde verilebilmektedir. Bu nedenle tüm yorumlardan yorumu yapan kullanıcımız sorumludur ve bunlar sitemizde kayıt altındadır.

İletişim bilgileri sayfalarımızdan tarafımıza ulaşabilir, politikalarımız ile ilgili merak ettiklerinizi iletebilirsiniz. Sitemizde en alt sağ bölümde görünen tüm politikalar sayfalarımızı inceleyebilirsiniz.